♥ Jeesuksen Kristuksen vapauttava ja kaikenkattava armo ♥



Hurskaat tuomitsevat näön perusteella ulkonaista asiaa mutta Jeesus näkee sisäiseen rikkoutuneisuuteen asti joka johti tekemään syntiä niin Jeesus armahti naisen vapauttamalla kaikenkattavalla ja täydentävällä armolla naisen sisäisestä rikkoutuneisuudesta. 

Tärkeintä on löytää Kristuksen sisäisen tuntemisen - tunteakseen Hänet että Hän ei ole sellainen joka jättää säälimättä ja ymmärtää meidän heikkouksiamme koska Hän on ollut kaikessa kiusattu ja vielä ilman syntiä [Hebr. 4:15].

Hän yksin pystyy näkemään läpi rikkoutuneisuuteen asti joka johtaa tekemään syntiä kuten se mainittu syntinen nainen joka on tavattu itse teosta, aviorikosta tekemästä koska hän oli sisältä aika rikkoutunut joka etsii vääränlaista hyväksyntää seksin välityksellä, sen Jeesus pystyi näkemään mutta hurskaat näön perusteella tuomitsevat ulkonaista asiaa tajuamatta sisäistä rikkoutuneisuutta joka johti tämän naisen tekemään syntiä.

Jeesus armahti vapauttamalla hänet ja Hänen armo oli kaikenkattava armo joka sisältää Herran täydentävää hyväksyntää, paransi syntisen naisen sisältään. Niin nainen eheytyi kertakaikkiaan Jeesuksen kaikenkattavan ja vapauttavan armon kautta eikä nainen halunnut tehdä uudelleen sitä syntiä joka vei hänen sisäisen ehjän ihmisen. 

-Minä itse/Jeesuksen Kristuksen vapauttava ja kaikenkattava armo-





 
<3

Tästä löydät...

Mauno Mattila ja kirja "Pyhien Sota"