Raamattu ei sinua taakoita vaan nostaa sinua ojentautumaan kohti Kristusta!




Raamatun kokonaisvaltainen opetus ei sido noudattamaan, eikä taakoittamaan, vaan se nostaa ojentautumaan terveellä tavalla kohti Kristusta päin. 

Sanana Kristus on hiljainen ja nöyrä sydämeltään. niin Hänen ies ei ole taakka vaan sovelias ja kevyt Kristuksen tuntemiseen, jonka kautta löydätte levon sielullenne [Matt. 11:29-30]. 

Te tulette näkemään, että Hän ei ole sellainen, joka musertaisi särjettyä ruokoa vaan nostaa sen pystyyn, eikä Hän väkisin sammuta heikosti savuavaa kynttilänsydäntä vaan saa sen palamaan uudelleen [Matt. 12:20]. 

Niin Häneen nimeensä pakanakristityt panevat ja Hän vie oikeuden voittoon [Matt. 12:21, 12:20]. Ja tällä tavalla opetus ei sido meidät noudattamaan, vaan saa meidät ojentautumaan suoraan kohti Kristusta päin terveellä tavalla. 


Tämä on se Kristuksen oppi Raamatun pohjalla, - ei messiaaninen oppi, eikä vääristynyt kristinusko. Hän tulee kaitsemaan meidät olemaan yksi lauma ja yksi seurakunta [Joh. 10:16].

5Moos. 32:3 sillä minä julistan Herran nimeä. Ylistäkää meidän Jumalamme suuruutta!

4 Hän on kallio, hänen tekonsa ovat täydelliset, kaikki hänen tiensä ovat oikeat. Hän on uskollinen Jumala, vääryyttä hänessä ei ole. Hän on vanhurskas ja oikeamielinen. RK









Tästä löydät...

Mauno Mattila ja kirja "Pyhien Sota"