Jeesus on totisesti meidän keskuudessamme tänäkin päivänä!




Sain tietää miten yksi Jeesuksen palvelija on laskenut kätensä sairaiden päälleen niin Jeesus tekee kaiken muun työn että he parantuivat - Pyhän Jeesuksen nimen kautta.

Se oli uskolleni rohkaistavaksi ja vahvistukseksi. Kiitän Jumalaa hänestä. Minun pitää etääntyä sellaisista uskovista jotka eivät usko siihen että evankeliumin ohessa parantuminen tapahtuu Isän kunniaksi ja Kristuksen kirkkaudeksi.

He eivät varmaan koskaan nähneet miten Jeesus tekee työtä ihmisten keskellä tänäkin päivänä. Meidän tulee säilyttää raamatullinen usko ja nähdä miten Jeesus tekee töitä ihmisten keskellä tänäkin päivänä että he parantuvat Jeesuksen pyhän nimen kautta.

On niitä useita evankelioivia kiertoryhmiä jotka eivät ymmärrä Herran tahtoaan -
jättämättä sitä Herran tahdonmukaista puolta että Jeesus on todella ihmisten keskellä ja Jeesus tekee töitä ja tahtoo parantaa tänäkin päivänä ja Hän on voimallinen tekemään sen että he parantuvat Jeesuksen pyhän nimen kautta. 

Evankelioivissa kiertoryhmissä tuntuu olevan kadotuksissa tuon Jumalan evankeliumin laajuus ja syvyys Sanassa on aika kadoksissa. Toisaalta uskova jolla on synnynnäinen vamma, on täyttynyt Pyhällä, ei tarvitse ulosajamista vaan parantumista, koska hän on jo pelastunut. Evankelioivissa kiertoryhmissä ei tunnu ymmärtävän erottaa oikean väärästä opista keskittyen ulosajamiseen menemällä liian pitkään siinä demonologisessa opissa joka on yksi - niistä riivaajien opeista.

Raamatun mukaan Pyhä Henki ilmoittaa päivänselvästi että viimeisinä päivinä he luopuvat terveestä uskosta Jeesukseen ja lähtevät seuraamaan villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja [1Tim. 4:1].

He eivät tunnu ymmärtävän että yksikään synnynnäinen vamma on Herran sallima syystä että Hänen tahtoaan tulee kirkastaa - julki parantamisen tekojen kautta [Joh. 9:3]. 

Meidän tulee rukoilla evankelioivien kiertoryhmien puolesta että heidän usko ojentautuisi kohti Kristusta niin Kristuksen nimi heissä kirkastuisi. Ja meidän tulee rukoilla Herran tahdon mukaista evankeliumia jonka ohessa parantuminen tapahtuu Isä Jumalan kunniaksi ja Kristuksen kirkkaudeksi.

En tarkoita eksyttäjiä joiden kautta tunnusteot ihmeineen tapahtuu vaikka he käyttävät Jeesuksen nimeä tässä asiassa [Matt. 7:21-23] vaan että Jeesuksen palvelijoita että heissä Jeesuksen nimi kirkastuisi - Herran tahdon mukaan. Meidän tulee muistaa heidät rukouksissamme että usko ojentautuisi Kristusta ja Hänen tahtoaan kohti.














Tästä löydät...

Mauno Mattila ja kirja "Pyhien Sota"