Tätä on tärkeä ymmärtää koska me elämme tässä lopunajassa.






Mutta tulee se aika jolloin ei kärsi kuulla tervettä oppia [2Tim. 4:3] Niillä viimeisillä päivillä omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia jotka julistavat ihmisviisauden varassa - omaksi mieltymykseksi korvasyyhyyn sillä he eivät kestä kuulla totuutta kärsiäkseen sillä puhdas ja väärentämätön Sana aiheuttaa lihan vieroitusoireita, joita kärsittäväksi he eivät enää kestä ja haluavat kuulla vain omaksi mieltymykseksi korvasyyhyn evankeliumia.

Vesittämätön evankeliumi aiheuttaa lihallisissa uskovissa närästystä. Ihmisviisauden varassa he elävät niin heissä ei saa mitään aikaan hengen hedelmää, eikä rakkauden hedelmää vaan sekamelskaa ja lihallisuutta ja eripuraisuutta ja napinaa uskovien keskuudessa.

Raamattu kehottaa että vaeltakaamme Jumalan armossa, - emme lihallisessa viisaudessa [2Kor. 1:12]. Sillä Jumala on säätänyt että pelastuminen tapahtuu vain uskon kautta Jeesukseen - ei ihmisviisauden kautta että yksikään ei kerskaisi. Usko on Jumalan lahja että usko on Jumalan aikaansaama työ ihmisessä. Kun uskoontulon jälkeen ihminen on Jumalan armon sisäpuolella niin hän saa armon Jumalan tuntemiseen sillä armo on kaikkinaiseksi viisaudeksi ja ymmärrykseksi [Ef. 1:8].

Vielä siitä kaksiteräisestä miekasta joka on Jumalan Sana [Hebr. 4:12] Sillä väärentämätön Sana on kaksiteräinen miekka, joka tunkeutuu lävitse ja erottaa sydämen lihalliset ajatukset ja aikeet aiheuttamalla lihan vierotusoireita. Siksi se ei tunnu kivalta kuullessaan Raamatun terveellistä opetusta. Niin uskonkasvun myötä aistit alkavat kehittyä harjaantumaan ja erottamaan oikean väärästä, - vain puhtaan ja väärentämättömän Sanan kautta.

Niin pysyttelemme lujasti ja loppuun asti eli Raamatun ilmoittaman Jeesuksen tulemukseen asti väärentämättömässä Sanassa joka vie perille pelastukseen [1Piet. 2:2]. Älkäämme rakastako huulilla väärää ja korvausteologista jeesusta vaan rakastakaamme kokosydämisesti ja yksimielisesti vain Sanaa joka on totisesti Jeesus itse, joka on täynnä armoa ja totuutta! Niin ja amen!





Tästä löydät...

Mauno Mattila ja kirja "Pyhien Sota"