ღ Kastepisaran lailla... ღ




Kastepisaran lailla Hän tulee

Mitä Kristuksen sisäiseen tuntemiseen ja Raamatulliseen opetukseen tulee; kastepisaran lailla Hän tulee nostamaan ja saa ojentautumaan terveellä tavalla Kristusta kohtaan. 

Pyrkikäämme tuntemaan Hänet siinä Hänen tuntemisessaan kunnes Hänen nousunsa on varma kuin aamurusko, hän tulee meille kuin sade, kuin kevätsade, joka kostuttaa maan - kastepisaran lailla joka nostaa meidät pystyyn ja ojentautumaan kohti Kristusta päin terveellä tavalla.

Te tiedätte että Raamatullinen opetus ei sido noudattamaan eikä taakoittamaan. Jos tällainen opetus sitoo noudattamaan eikä tällä tavalla voi ojentautua Kristusta kohtaan. Te tiedätte että Sana ei riko yhtäkään ihmistä vaan nostaa pystyyn kastepisaran lailla. Kun kostuttaa nurmikkoa niin ruohot nousevat ja virkoavat, niin on Sanan laita ja Sanana Kristus on täynnä armoa ja totuutta. Siitä armoa voi sanoa vapauttavaksi totuudeksi. 

Näin te löydätte Kristuksen sisäisen tuntemisen - rauhan ja totuuden runsauden kanssa [Jer. 33:6]. Kun ehdolla suostutte nöyrästi luopumaan omasta tahdosta ja alistumaan Pyhän Hengen alaisuuteen niin Kristuksen sisäistä rauhaa löydettyänne te tulette tuntemaan Hänen lisääntyvää tuntemusta ja tahtoaan kaikessa totuudessa. 

Jer. 33:6 Kuitenkin minä annan sen haavojen kasvaa umpeen ja parantua. Minä parannan heidät ja avaan heille rauhan ja totuuden runsauden. RK








Tästä löydät...

Mauno Mattila ja kirja "Pyhien Sota"