Lohdullinen ja rohkaistava kirjoitus joka soveltuu minun tilanteeseeni.




Jumala kasvattaa sinusta lohduttajan ja rohkaisijan. Seurakunnan keskelle Hän tarvitsee miehiä ja naisia jotka ohjaavat ja auttavat sisaria ja veljiä.

Hän tarvitsee luotettavia pylväsihmisiä jotka seisovat Herran edessä päivittäin. Pitävät huolta lähimmäisistään. Jumala sanoo sinulle; 1 pietari 4; 12-

Rakkaani, älkää oudoksuko sitä hellettä, jossa olette ja joka on teille koetukseksi, ikäänkuin teille tapahtuisi jotakin outoa, vaan iloitkaa sitä myöten kun olette osallisina Kristuksen kärsimyksistä, että te myös Hänen kirkkautensa ilmestymisessä saisitte iloita ja riemuita.



Jos teitä solvataan Kristuksen nimen tähden, niin te olette autuaat, sillä kirkkauden ja Jumalan henki lepää teidän päällänne.


Tämä koetus ja helle valmistaa ja vahvistaa sinua niin että laitat luottamuksesi kokonaan Jumalaan. Jumala valvoo kokoajan ja tämäkin koituu niin sinun kuin niiden parhaaksi joiden luokse Hän sinua lähettää.

Sinusta tehdään kestävää. Tulessa koetellaan ja voiman saat Herralta. Vain se joka on käynyt tämän Jumalan koulun voi muita lohduttaa ja rohkaista.

Pyhä Henki auttaa ja lohduttaa sinua. Älä pelkää tätä hellettä.
Käyt uunista ulos Jeesuksen kanssa. Astia poltetaan vahvaksi.
Ole turvallisella mielellä, Jumala ei sua kiusaa.

Käyt voittajana eteenpäin. Sinä olet valittu tähän lopunajan virkaan.
Herralla on kaikki järjestyksessä. Ole siunattu Jeesuksen nimessä ja veressä.


Valoa elämään / Light To Life 13. Heinäkuuta 2017.






Tästä löydät...

Mauno Mattila ja kirja "Pyhien Sota"