Jumala ei halunnut kuin hiomattomia luonnonkiveä hiottavaksi.




Ei ole paikkaa missä ei olisi vajavaisuutta - voidakseen kasvaa ulos - Kristuksessa.
.
Yksi vanhin asetti minut raamattupiirin tehtävään ja nimitti minut vetäjäksi. Joku vuosi sitten olin pettynyt uskoviin enkä sanonut siitä mitään kenellekään. Pidin sen salassa kunnes Jumala paljasti sen minulle toisen uskovan armolahjan välityksellä. 
.
Jumala sanoi minulle näin: Jumala ei halua hiottuja jalokiveä vaan hiomattomia luonnonkiveä hiottavaksi. 
.
Ymmärsin sen ja koin että ulos kasvaminen Kristuksessa ei ole sellainen paikka missä ei olisi uskovien vajavaisuuksia. Raamatun mukaan kärsikäämme toisiamme tukien ja lähimmäisenrakkaudellisesti - toisten vajavaisuuden takia.
.
Me olemme hiomattomia lähes jokaisessa asiassa niin minäkin kanssa. Daavid poimi purosta viisi sileää kiveä niin puro kuvaa Kristusta ja purossa kivet hiovat toisiaan niin me Kristuksessa hiomme toisiamme ja tällä tavalla reagoimme herkästi eikä hiominen tunnu kivalta. 
.
Olkoon Jumalan anteeksiantamus ja keskinäinen rauha keskenämme niin kasvamme Kristuksessa ulos hiomalla toisiamme kunnes meistä tulee sileät jalokivet ja pääsemme 'kristus'-keskeisyyteen. Näin hiotut jalokivet kirkastavat Kristusta ja Kristus kirkastuu seurakuntana. Me olemme Raamatun mukaan Kristuksen ruumiillinen seurakunta.
.
Kol. 3:13 kärsikää toinen toistanne ja antakaa toisillenne anteeksi, jos kenellä on moitetta toista vastaan. Niinkuin Herrakin on antanut teille anteeksi, niin myös te antakaa. 

















Tästä löydät...

Mauno Mattila ja kirja "Pyhien Sota"