Kristuksen sisäisen tuntemisen kautta vapautuu ja ojentautuu kohti Kristusta.



Kristuksen sisäinen tunteminen vapauttaa meidät ja saa meidät ojentautumaan terveellä tavalla kohti Kristusta.

Siinä meidän tulee nähdä että Raamatun ilmoittamasta Jeesuksesta on lähtöisin se suoranainen opetus joka ei sido meidät noudattamaan vaan saa ojentautumaan terveellä tavalla Kristusta kohtaan [Jes. 51:4].

Jes. 51:4 Kuuntele minua, kansani, kuule minua, kansakuntani, sillä minusta lähtee laki, ja minä panen oikeuteni valkeudeksi kansoille. 

Koska Jeesus kastepisaran lailla tulee nostamaan särkyneen ruokon pystyyn ja saa heikosti savuavaa kynttilänsydäntä palamaan kunnolla - Kristuksen tuntemisessaan vapautuu pois aikeisvoimien alta. 

Jeesuksessa ei ole yhtään vääryyttä, ei edes pikkasen pientä. Niin juuri sadepisarana Sana ei riko yhtäkään ihmistä. Kastepisarana Sana valuu hellävaroen, niinkuin sadepisaroilla kostuttaa ruohikkoa ja sadekuuroilla sataa nurmikkoa päin, nurmikko ei lysähdä, vaan virkoaa ja nousee pystyyn ja kasvaa ylöspäin. Sana pitelee hellävaroen [Job 15:11]. 

On Sanan laita ja Kristus on lihaan tullut Sana ja Hänestä on lähtöisin opetus joka saa ojentautumaan terveellä tavalla Kristusta kohtaan [5Moos. 32:1-4]. 

Hänen "vapauttavaa totuutta" tunteakseen tie ei ole enää mutkaistunut ja tällä tavalla vapautuu alkeisvoimien alta ja ojentautuu iloiten kohti Kristusta päin että on löytänyt Hänet. 

Hänen sisäisen tuntemisen kautta se löytää Hänet ~ sisäisen rauhan kera totuuden runsauksineen - nähdäkseen että Hän on sellainen joka nostaa särkyneen ruokon pystyyn ja saa heikosti savuavaa kynttilänsydäntä palamaan kunnolla ja vie oikeuden voittoon niin pakanat panevat toivonsa Hänen nimeensä. 

Pienimmästä suurimpaan ei kukaan sano toisilleen 'Tunne Herra', sillä kaikki tuntevat Hänet josta lähtee tämä opetus joka saa ojentautumaan. Niin ja amen! 

Pyrkikäämme tuntemaan Hänet älkäämme nojauduko omaan ymmärrykseen tässä asiassa vaan Häneen joka pystyy avaamaan ymmärrystä ja saamaan meissä terveellistä ojennusta kohti Kristusta. 

Hoos. 6:3 Niin tuntekaamme, pyrkikäämme tuntemaan Herra: hänen nousunsa on varma kuin aamurusko, hän tulee meille kuin sade, kuin kevätsade, joka kostuttaa maan. 

5Moos. 32:1 "Kuunnelkaa, te taivaat, kun minä puhun, ja kuulkoon maa minun suuni sanat!

2 Sateena pisaroikoon minun opetukseni, kasteena valukoon puheeni niinkuin vihma vihannalle, niinkuin sadekuuro ruohikolle.

3 Sillä minä julistan Herran nimeä; antakaa kunnia meidän Jumalallemme.

4 Hän on kallio; täydelliset ovat hänen tekonsa, sillä kaikki hänen tiensä ovat oikeat. Uskollinen Jumala ja ilman vääryyttä, vanhurskas ja vakaa hän on.







Tästä löydät...

Mauno Mattila ja kirja "Pyhien Sota"